Rabu, Ogos 12, 2009

Pindaan Rumah - 10

Sudah dua minggu tukang rumah tak datang, call sms tak berjawab. Adakah aku sudah menjadi mangsa kencing? Entahlah
Aku hanya mampu berserah pada Allah saja, duit dah berK-K habis.

5 ulasan:

Shaharuddin berkata...

Apa masalah sebenar mang? ..tokey diaorg tak bayar gaji ke?

mabong berkata...

aku pun tak tau nak cakap, aku bayar OK jer, tiba2 jer ilang ribut tak dak angin tak dak, cuma smlm aku call ada angkat katanya sedang buat projek baru kat N9, tak tau lah sama ada dia akan datang sambung balik rumah aku ni atau sebaliknya.

h a p r a q berkata...

projek yg ni tak siap lagi...dah ambik projek lain plak...mmmm

A.Shaharuddin berkata...

Kontraktor mmg gitu...sblm selesai satu projek dia seboleh-bolehnya akan carik projek baru... nak tunggu complete satu projek, baru cari projek baru..mmg tak berasap la dapur kontraktor kelas C ni...tp dlm kes mabong ni mmg naya..at least dia provide la sorang dua kat sini..jgn putus progress

A.Shaharuddin berkata...

Projek rumah aku stakat ni OK lg..setiap hari jalan....cuma bile dia ada projek lain, bilangan pekerja kurang sikit.plg kurang 3 orang...bila dah takde projek pernah sampai 12 orang !